Forside‎ > ‎

30. marts 2020

INFORMATION FRA FORMANDEN

Corona virus:

Alle offentlige fritidstilbud i Ballerup Kommune (herunder aktiviteter i kommunens haller) er tidligere meldt lukket frem til og med 27. marts. Folketingets beslutning om yderligere tiltag mod spredning af Corona betyder, at det nu er til og med 13. april, der ikke kan spilles badminton i Grantoftehallen.

Af denne grund har bestyrelsen besluttet, at der i år ikke afholdes klubmesterskaber.

Vi vil naturligvis holde vores medlemmer orienteret om hvornår almindeligt spil i hallen igen kan foregå samt om hvorvidt vores generalforsamling den 5. maj kan gennemføres som planlagt.

Se også hjemmesiden www.ballerup.dk/corona for yderligere information.

Aktiviteter der ar aflyst:

Klubmesterskaberne:

15. og 22. april for seniorer, motionister og veteraner

15./16. og 22./23. april for ungdom

bestyrelsens vegne

Carsten Dahl Petersen

M A R T S   2020

Corona virus:

Alle offentlige fritidstilbud i Ballerup Kommune (herunder aktiviteter i kommunens haller) er midlertidigt lukket i perioden 12. til 27. marts. Lukninger er som angivet midlertidig, og kan derfor eventuelt forlænges såfremt kommunen skønner det nødvendigt. Vi vil naturligvis holde vores medlemmer orienteret direkte via mail, men vi henviser også til hjemmesiden www.ballerup.dk/corona for yderligere information.

Kommende aktiviteter:

Heldigvis bliver det snart sommer, men inden da skal sæsonen afsluttes med vigtige begivenheder, som vi håber kan gennemføres på trods af Corona virus.

Klubmesterskaberne:

15. og 22. april for seniorer, motionister og veteraner

15./16. og 22./23. april for ungdom

Klubmesterskaberne annonceres ved, at alle medlemmer får en orienterende mail, samt ved et opslag i klublokalet.

Tilmeldingsfristen er sat til den 29. marts.

Generalforsamling:

5. maj

Generalforsamlingen tirsdag den 5. maj kl. 19.00 i klublokalet har en dagsorden, hvor der bl.a. skal vælges formand og et bestyrelses-medlem.

Vi håber at rigtigt mange medlemmer vil finde vej til klublokalet i Grantoftehallen denne aften for at deltage i generalforsamlingen og på denne måde påvirke det arbejde, der udføres i klubben, men også for at få et par hyggelige timer sammen med andre GB ketsjersvingere.

Badmintonsæsonen slutter principielt med udgangen af april måned, men vi fortsætter som vanligt med fællesspil for alle medlemmer hver onsdag fra kl. 18.00 til 21.00 frem til og med 24. juni.

Kontingentopkrævningen for sæson 2020/2021 bliver udsendt ultimo juni måned.

Kræmmerfestivalen afholdes sædvanen tro fredag til søndag i uge 29. Takket været en stor indsats af klubbens frivillige var vores klub igen blandt topscorerne, da overskuddet blev uddelt i 2019. Så kan du afse nogle timer til en opgave for klubben og festivalen i uge 29, så meld dig som frivillig her:

Har du spørgsmål til bestyrelsen, så tag telefonen eller skriv en mail. Se bestyrelsens data her på hjemmesiden.

Carsten Dahl Petersen