Forside

17. januar 2021

Så blev jul og nytår overstået, og alle vores medlemmer har naturligvis set frem til igen at kunne spille badminton – måske fordi der er kommet lidt for meget på sidebenene fra julens glæder eller måske også fordi man savner det gode samvær i klubben.

Desværre må vi igen ruste os med tålmodighed. Fra og med onsdag den 9. december til og med søndag den 7. februar er og har alle haller I Ballerup kommune været lukket for idræt.

Om det herefter igen bliver muligt at gennemføre spil med eller uden begrænset deltagerantal, er endnu ikke afklaret.
Men alle medlemmer vil som altid modtage direkte besked via mail, om hvordan de skal forholde sig.

Den årlige juleturnering for seniorer og veteraner samt julehyggen for ungdommen blev jo desværre aflyst, men trods alt går det mod lysere tider.

En eller anden form for vaccination kan forhåbentlig betyde, at vi snart igen kan mødes til badmintonspil i Grantoftehallen.

Indtil videre er følgende planlagt:

Bestyrelsesmøde:
Tirsdag den 23. februar.

Klubmesterskaber for seniorer og veteraner:
Onsdagene den 21. og 28. april.

Generalforsamling:
Tirsdag den 4. maj