Forside

26. oktober 2020

Regeringen har på et pressemøde 23. oktober 2020
indført nye ekstraordinære tiltag for at forhindre smittespredning af COVID-19.

De nye Covid-!9 regler for badminton i Grantoftehallen er således:

Forsamling på maksimalt 10 personer gælder fra i dag mandag den 26. oktober, dog undtaget ungdomstræningen.

Ovenstående krav til maksimalt 10 personer i hallen får således betydning for både dem der deltager i fællesspillet om onsdagen og for dem der har faste banetimer om torsdagen.

Vi arbejder ihærdigt på at løse problemet med hvordan spillet kan gennemføres i praksis.

Vejledninger fra kommunen og hvordan andre klubber løser opgaven vil indgå i vores beslutninger.

Kravet om mundbind gælder fra torsdag den 29. oktober og skal gennemføres således:

På nær under selve spillet og eventuel senere bad skal der bæres mundbind i hele hallen inklusiv tilstødende lokaler.

Ved ophold i klublokalet må der kun være 10 personer til stede på samme tid og der skal bæres mundbind, på nær hvis man sidder ned.

Ud over vor information her på hjemmesiden vil vi informere direkte via mail til vore medlemmer og på klubbens Facebook Grantoften Badminton Klub.

Ballerup den 26. oktober
Carsten Dahl Petersen