Forside

25. juli 2021

Sæsonstart

Ærgerligt – men ferien er forbi for de fleste. Det er derfor på tide at tjekke badmintontasken for at se om tøjet, ketsjeren og boldene er på plads til sæsonstarten den 11. august.

Ungdomstræningen starter onsdag den 11. august kl. 16

Fællesspil for seniorer og veteraner starter
onsdag den 11. august kl. 18

Banetimer starter torsdag den 12. august kl. 18

Nye medlemmer er velkommen i klublokalet i Grantoftehallen Platanbuen 1 mellem kl. 19 og kl. 20, hvor vi vil forsøge at finde spilletid efter deres ønsker.

Er du allerede medlem, men ønsker at ændre din banetime så mød op i klublokalet onsdag den 11. august mellem kl. 18:30 og kl. 19:00, så vil vi se hvad vi kan gøre for dig.

Vi håber at kunne spille en sæson uden de seneste to års Corona afbrydelser og ikke mindst ser vi frem til den

7. februar 2022 hvor klubben kan fejre 50-års jubilæum.

Fortsat god sommer - hvad der nu må være tilbage af den.

Carsten Dahl Petersen