Bestyrelsen‎ > ‎

Veteranudvalget

BERETNING

VETERANAFDELINGEN

Sæsonen 2018/2019Endnu en sæson nærmer sig afslutningen og som jeg også sagde sidste / forrige år dejligt at Telefonens spillere fortsat kommer og spiller her. Dejligt at vi er flere så der kan spilles nogle gode kampe sammen med GB spillerne. Der har også været tilgang af nye spiller her i afdelingen - dejligt men vi kan stadig bruge flere og der må også gerne dukke nogle flere damer op.

Ældretræf har været den helt store succes igen i år hvor vi har haft mange spillere tilmeldt.
Slangerup – Helsinge og så skulle der være Jubilæumsstævne i Værløsehallerne men dette blev aflyst og flyttet til Lynge samt Allerød opdelt på 2 dage hvor der blev spillet HD og DD i Lynge samt Mix i Allerød. Vi gjorde det igen her og holdt os ikke tilbage for at modtage præmier for pulje sejre i de forskellige
kategorier.

Mange præmier er i de 3 turneringer hentet hjem til spillerne fra GB. Det er jo altid rart med et par gode flasker vin til hylden som de fleste i vores alder sætter pris på – dejligt og et stor til lykke til alle
deltagerne her der står tidligt op for at komme ud og spille disse turneringer og vise klubben udadtil samt være end del af fællesskabet med gamle badminton venner og TAK til Benny der igennem hele sæsonen har stået for tilmeldingerne til Ældretræf.

Vores venner fra Stenløse har også efterspurgt om vi var interesseret i en venskabskamp og dette har vi sagt ja til så vi håber at dette kan lade sig gøre først i den ny sæson.

Vores holdturnering i +60 rækkerne.
Det har igen i år været lidt svært for holdene. Vi har i år fået nye herrer med på herrer holdet – super godt.
Der er ingen lette hold her så der er kamp til stregen hver gang. Det har betydet at vi er gået fra banen færre gange som vindere end som tabere og dermed ligger i den tunge ende i stillingen.
For 2x2 holdet blev det en 5 plads med 4 point – 4 uafgjorte kampe 3-3 ud af de 7 hold vi mødte. Det er meget flot.
For 4x4 holdet blev de også nr. 5 med 3 point. For 1 vundet samt 1 uafgjort kamp. Vi kommer igen til næste år.

Juleafslutning:
En af de helt store dage i badmintonklubben. Der var blevet arrangeret sjov og ballade på banerne med grupper af spillere inddelt på hver enkelt bane af Henrik – Kim Michael og Frank som startede kl. 18.00 til ca. 19.30 herefter var der dækket op til det helt store julebord af pigerne – ca. 40 havde tilmeldt sig fra Telefonen og Grantoften. Det meste af maden havde igen Benny og Kathe sørget for og det var ikke så lidt –

Hvide og røde sild - Stor flot laks med rejer – Flæskesteg med rødkål – Fiskefilet til alle – leverpostej og ost.

Jamen det fås bare ikke bedre – Stor TAK til alle som var med her til at gøre denne dag op til Jul super hyggelig for os alle.

Klubmesterskab i år blev afviklet over 2 onsdage og igen sammen med vores venner fra Telefonen.
Der var større tilslutning i år til Klubmesterskabet – de sædvanlige spillere fra både GB og Telefonen havde tilmeldt sig men også nye spillere fra Telefonen havde tilmeldt sig dette fælles arrangement – super godt.
Dette gjorde selvfølgelig at der skulle afvikles flere kampe over de 2 onsdage. Vi kom op 53 kampe så det var lidt af en opgave for mig at få splitte kampe / kategorier op til de 2 onsdage så der ikke var for mange kampe der konfligtede samtidig med at også holde øje med de enkelte spilleres kampe kunne fordeles over de 2 onsdage og ikke en der evt. skulle spille måske 7 kampe på en dag. Det var lidt af en opgave men vi fik det løst.


Første onsdag forløb rigtigt godt med fordelingen af kampe på de 5 baner vi har til rådighed. Mange gode kampe blev afviklet og vi blev færdig til en fornuftig tid hvor der var gjort klar til en omgang røde pølser med brød samt toast til de ekstra sultne efter de mange kampe.
Anden onsdag skulle der spilles en del finaler også nogen fra sidste onsdag. Der var lagt op til et meget tæt opgør i HS M. mellem Carsten R. – Steen K. og Jan K.. Desværre kom Jan ikke i spil her da han efter sidste onsdags kampe havde fået ødelagt sin ene minisken. Nu stod opgøres så mellem Steen og Carsten. En flot 3 sæt kamp gjorde at Steen i sidste ende vandt opgøret og blev Klubmester i HS. Stort til lykke.
Der var også andre kampe der skulle afvikles og her også den store Joker række med 3 puljer i HD. Der blev kæmpet bravt med nye makkere – nogle kendte ikke hinanden før dette men det hele gik godt og endte med efter mange gode kampe at Benny (turneringens ældste) og Steen vandt denne række.
Super godt gået af jer begge to.

Efterfølgende var der igen mad i klublokalet. Frank havde stået derhjemme og stegt 80 bøffer til bøfsandwich med dejlige bløde løg og var man mere sulten var der også flere røde pølser.
En igen super god dag og aften hvor jeg kunne fornemme at alle hyggede sig og havde det sjovt også alle de nye fra Telefonen. Dette ville ikke kunne lade sig gøre uden den hjælp vi alle byder ind til i Grantoften for at hjælpe til her.
TAK til både Telefonen samt GB som gjorde det muligt at afvikle dette fælles arrangement og tak for tilskuddet til afviklingen - samt maden i klublokalet Frank - og tak til Bjarny som styrede kampene de 2 aftener.
Alle klubmestre kan ses på hjemmesiden samt på opslagstavlen.

Nu nærmer vi os igen snart årets store begivenhed Ballerup Kræmmerfestival.
Der var nogle gode dage derovre sidste år – søndagen kunne godt havde været bedre. Vi var mere heldige med vejret end vi plejer og det afspejlede også i omsætningen på markedet samt i overskuddet som efterfølgende skulle fordeles til foreningerne. Nu blev der ikke udbetalt penge forrige år så vi havde flere timer at gøre godt med til den samlede fordeling og resultatet blev jo super godt.

Mange medlemmer og ikke medlemmer deltog herfra klubben og tak til jer alle som deltog. Jeg håber at lige så mange deltager i dette års arrangement. Super hyggelige dage vi har derovre med hele opsætningen og så de 3 dage hvor det hele gælder om at få nogle penge i kassen.
Ja, også det lidt kedelige arbejde – nedtagningen her er der stadig mulighed for at hjælpe. Mange ting skal på plads og der er også lette ting af arbejde med ikke kun tungt så alle kan være med. Bare det at samle ting op fra marken med en tang hjælper så kan vi andre lave noget andet.

Inden jeg slutter, vil jeg gerne takke mit trofaste spilleudvalg Poul og Benny for jeres hjælp i løbet af sæsonen og håber i vil tage et år mere – Til vores holdleder Benny - super tak for arbejdet som holdleder – ikke altid lige nemt at finde reserver til holdet og tak for hjælpen til forplejningen ved vores hjemmekampe – skinkesalaten er stadig meget populær.

Til Poul - Frank og Benny tak for at i stadig holder gang i forsyninger til køleskabet om onsdagen samt sørger for at alle også kan få noget at spise onsdag aften.

Til jer alle 3. - i gør det fantastisk så jeg håber i har lyst til at fortsætte med det i ny sæson-.


Tak alle sammen og god sommer herfra.

Hilsen Ole