Bestyrelsen‎ > ‎

VeteranudvalgetBERETNING

VETERANAFDELINGEN

SÆSON 2020 - 2021


Vi fik startet sæsonen 2020/2021 med de restriktioner der pt var gældende. 

Fik sat holdturneringen i gang. 
Vet. +60 2x2 holdet nåede at spille 2 holdkampe mod henholdsvis Hørsholm og Herlev Hjorten. Hørsholm er et meget stærkt hold og vi gik derfra med et nederlag på 5-1, ikke meget at gøre der. Lidt oprejsning fik vi mod Herlev Hjorten som endte 3-3 med nogle gode kampe. 

Herreholdet nåede ligeledes at spille 2 kampe – her mod Tåstrup og Humlebæk. Tåstrup kampen var meget tæt på at ende uafgjort men vi tabte 4-2. Vi kom ikke så tæt på mod Humlebæk her var de simpel hen for stærke til os så her endte det med et nederlag på 6-0. Op på hesten igen drenge. 

Lige da det ellers gik fornuftigt med onsdags træningen brød smitte yderligere ud rundt i landet. Forsamlings forbud på over 10 personer blev indført og det gav os nye udfordringer. Vi fik løst det med at dele hallen op i 2 områder hvor 10 personer må være samlet i hvert område (træningspas) bare man ikke mødtes før eller efterfølgende. Det lykkedes – man skulle tilmelde sig så vi vidste hvem der kom i hallen og spillerne blev delt op i 2 grupper / styrkemæssigt så alle kunne få nogle gode kampe trods alt. 

 Det holdt desværre kun ca. 3 uger hvor så alt der havde med indendørs aktiviteter blev lukket ned på ubestemt tid- æv æv men det var der jo ikke noget at gøre ved. Lang mørk vinter uden badminton og kammeratlig, samvær. Den ene begrænsning efter den anden / restriktioner blev en hverdag i nyhederne. 

Juleafslutning med spil og den traditionelle flotte bespisning i klublokalet måtte desværre også lide under covid 19 samme galt vores Klubmesterskab som skulle være afholdt her i april men vi håber alt dette kan gennemføres i den nye sæson. 

Lidt lys forude trods alt. Åbning af indendørssport fra d. 29. april. Det betød at vi nu måtte dyrke badminton indendørs med max 25 deltager. 

Vi er nu startet med sommerspil og fortsætter til skolen går på sommerferie. Krav her at alle der møder op har en negativ test eller er færdig vaccineret. 

Ældretræf i denne sæson har også været fuldstændig lukket ned men vi håber at denne succesrige sammenkomst / turnering for pensionister bliver mulig igen her i den nye sæson. Tidligere har over 200 deltager fra det nordlige Sjælland nyt denne sammenkomst men vi må se hvor mange der evt. må samles til den tid. 

 Hvis mulighederne er der, vil jeg igen forsøge at lave en venskabskamp mod Stenløse Badminton Husmor afd. som jo heller ikke blev til noget i sæsonen.

Tilmelding til Holdturneringen sæson 2021/2022 kommer snart så vi skal her tage stilling til tilmelding af antal hold til ny sæson. 

Jeg vil gerne takke mit trofaste udvalg Poul og Benny for denne sæson. Det blev jo ikke til så mange hjemmekampe i år men jeg håber i begge fortsætter et år mere. 

Veteranafdelingen Ole Hansen