Bestyrelsen‎ > ‎

VeteranudvalgetBERETNING

VETERANAFDELINGEN

SÆSON 2019 - 2020


.
Ja, nu står vi her med en forsinket Generalforsamling en halv sæson at kigge tilbage på. Det hele grundet Covid 19 som har overskygget ikke bare vores aktiviteter men som hele verden er blevet ramt af og som har sat sine begrænsninger i det frie liv vi er vandt til. Der er nok lang vej endnu før hverdagen kan vende tilbage til det normale.

Men sæsonen startede jo normal.

Vi havde vores 2+60 hold tilmeldt i holdturneringen og de nåede næsten at få afviklet alle kampe inden nedlukningen i foråret. For 2x2 holdet blev det en 2’-3’ plads og for 4x4 holdet var det igen en hård sæson at komme igennem. Mange gode kampe blev det til i begge rækker. Vi må bare op på hesten igen og kæmpe videre.

Ældretræf her nåede vi igennem 2 styk. Den første afvikling blev delt i 2 haller Helsinge +68 og opefter og Græsted +60. Puljerne var så til gengæld blevet større så her fik nogle rørt deres ben lidt mere på en dag en de plejer. Forårets ældretræf nåede vi kun Lillerød inden nedlukningen. Men igen stor ros til jer alle som deltager her for nogle flotte kampe og placeringer i hver jeres puljer. Grantoften ved de godt at de skal holde øje med og passe på og lidt vin blev det da også til flere spillere enten ved spil eller lotteri.

Venskabskamp mod Stenløse blev afholdt på Stenløse skole. Her fik vi nogle gode kampe / tæv samt efterfølgende lige skulle skylles med en kold øl og efterfølgende lidt frokost til alle. Resultat blev 12 – 1 til Stenløse men en hyggelig eftermiddag fik vi trods alt. Vi havde gjort klar til en revance kamp i foråret men grundet covid 19 blev dette aflyst.

Onsdags træningen foregår næsten som vanligt må man sige. Mange spillere på banerne – dejligt med så stort fremmøde og mange gode kampe bliver det til i løbet af aftenen. Nogle spiller længere end andre –

Lidt ligesom dem med El cykler som cykler lidt længere her er der bare nogle med indbygget Durasel batterier som spiller lidt længere end os andre.

Af arrangementer nået vi at afholde vores julespil / frokost. Super tilmelding med 28 tilmeldte til spil samt 48 tilmeldte til efterfølgende spisning. Super flot og igen et overdådigt måltid med alt hvad hjertet begær af dejligt mad. Tak til alle der hjælp med dette og tak til ØL kassen.

Klubmesterskab 2020 ja det nåede vi ikke at få afholdt inden nedlukningen men det må vi have til gode til 2021.

Vores lille ekstra indtjening her om sommeren Kræmmermarkedet blev som alle andre festivaler lukket.

Tak til vores holdleder Benny endnu engang for at samle spillerne til holdkampene både ude og hjemme samt sørge for at alle får en bid brød / ost /skinkesalat og kaffe efter kampene.

Til vores spilleudvalg Poul og Benny håber i er klar til at tage endnu en sæson og TAK for året der er gået.

Ole Hansen