Veteranudvalget

BERETNING

VETERANAFDELINGEN

Sæsonen 2017/2018

Endnu en sæson nærmer sig afslutningen og som jeg også sagde sidste år dejligt at Telefonens spillere fortsat kommer og spiller her. Dejligt at vi er flere så der kan spilles nogle gode kampe sammen med GB spillerne. Der har også været tilgang af nye spiller her i afdelingen i år Anja – Gert og Lars - dejligt men vi kan stadig bruge flere og der må også gerne dukke nogle flere damer op.

Ældretræf har været den helt store succes i år. Vi har haft mange spillere tilmeldt i Slangerup – Helsinge og Lynge og uden at prale ved de godt nu hvor Grantoften ligger. Mange præmier er i de 3 turneringer hentet hjem til spillerne fra GB. Nu er det ikke sølvtøj men gode flasker vin som de fleste i vores alder sætter pris på – dejligt og et stor til lykke til alle deltagerne her der står tidligt op for at komme ud og spille disse turneringer og vise klubben udadtil samt være end del af fællesskabet med gamle badminton venner.

Vores holdturnering i +60 rækkerne.
Det har igen i år været lidt svært for holdene. Det er ingen lette hold her så der er kamp til stregen hver gang. Det har betydet at vi er gået fra banen færre gange som vindere end som tabere og dermed ligger i den tunge ende i stillingen. For 2x2 holdet blev de nr. 5 med 3 point og for 4x4 holdet blev de nr. 8 også med 3 point. Vi kommer igen til næste år.

Klubmesterskab i år blev afviklet over 2 onsdage og igen sammen med vores venner fra Telefonen.
Første onsdag blev lidt af et maraton da flere af de sidste kampe var de samme spillere der skulle spille så det trak lidt ud. Mange gode kampe blev afviklet og nogle spillere mere trætte end sædvanlig så de sidste kampe gjorde ondt i benene.
Anden onsdag blev en bedre afvikling da ikke så mange kampe konfligtede med hinanden så det blev ikke så sent denne aften og igen stor succes med Joker rækken.
TAK til begge klubber Telefonen samt GB som gjorde det muligt at afvikle dette fælles arrangement og tak for tilskuddet til afviklingen samt maden i klublokalet - Frank og tak til Ann-Lis og Bjarny som styrede kampene de 2 aftener.

Klubmester 2018 i HS blev Jan Kryger - desværre er der ingen klubmester i DS – ingen stillede op!!
Resten af Klubmestrene kan ses på opslagstavlen og på vores hjemmeside.

Nu nærmer vi os igen snart årets store begivenhed Ballerup Kræmmerfestival.
Der var nogle super dage derovre sidste år men desværre regnede søndagen væk så det der skulle blive til et pænt overskud blev ”bare” at det balanceret med et lille overskud – ærgeligt, for det startede ellers rigtigt godt.
Mange medlemmer og ikke medlemmer deltog herfra klubben og tak til jer alle som deltog. Jeg håber at lige så mange deltager i dette års arrangement. Super hyggelige dage vi har derovre med hele opsætningen og så de 3 dage hvor det hele gælder om at få nogle penge i kassen. Ja, også det lidt kedelige arbejde - nedtagningen. Som i hørte er vores timer ikke gået tabt men overføres til dette års regnskab så vi håber på super vejr i år - Vi ses derovre !

Inden jeg slutter, vil jeg gerne takke mit trofaste spilleudvalg Poul og Benny for jeres hjælp i løbet af sæsonen og håber i vil tage et år mere –

Til vores holdleder Benny - super tak for arbejdet som holdleder – ikke altid lige nemt at finde reserver til holdet og tak for hjælpen til forplejningen ved vores hjemmekampe – skinkesalaten er stadig meget populær.
Til Poul og Frank tak for at i stadig holder gang i forsyninger til køleskabet om onsdagen samt sørger for at alle også kan få noget at spise onsdag aften. Også tak til vores nye mand på Toasten onsdag aften - Benny.

Til jer alle 3. - i gør det fantastisk så jeg håber i har lyst til at fortsætte med det i ny sæson-.

Tak alle sammen og god sommer herfra.

Hilsen Ole