Ungdomsudvalget

BERETNING

UNGDOMSAFDELINGEN

SÆSON 2017-2018

Selv om sæson 2017/18 igen kom fint fra start i august måned med vore stabile ungdomsspillere fra tidligere år og tilgang af nye ungdomsspillere i august og september måned, så oplevede vi alligevel ikke den samme respons på vor kampagne i år, som vi gjorde sidste år.

Der har som sædvanligt været godt gang i både onsdags- og
torsdagstræningen og Erik har haft nok at se til under træningen med de forskellige årgange, hvor specielt nogle af vore nye spillere har været mere ustabile end vi plejer at opleve.

Medens vore U17/U19 spillerne - af forskellige årsager så som skader,
sygdom og andre private forhold - i denne sæson ikke har været ude og spille i de åbne turneringer, er vi sikker på, at de nok skal komme ud igen fra næste sæson.

Til gengæld har både Oliver og Tobias (U11) været ude i flere DGI
begynderturneringer og fået nogle rigtig gode oplevelser og sidst men ikke mindst har Josefine (U9) været ude i sine første DGI begynderturneringer og Tobias har ligeledes deltaget i 2 åbne turneringer her i foråret.

Den 20. december kunne vi igen holde den årlige juleafslutning i
Grantoftehallen, hvor også flere forældre og søskende deltog.
Et rigtigt hyggeligt julearrangement.

Klubmesterskabet blev i år afholdt onsdage/torsdage i uge 16 og 17.
Vi havde i år lavet 3 singlerækker (1 pulje for U9 + U11 spillere), (1 pulje for 13 spillere) og (1 pulje for U17 + U19 spillere) , hvor de i puljerne spillede alle mod alle og 1 doublerække (U17 + U19) hvor de 3 par indbyrdes spillede mod hinanden.
Der blev spillet i alt 18 kampe og mange af kampene var meget spændende og tætte.

Afslutningsarrangement blev holdt onsdag, den 2. maj, hvor vi efter lidt stille og rolig træning gik ind i klublokalet og fik sodavand, flødeboller, slik og chips og kaffe/the til deltagende forældre/søskende.
Der var i år mødt rigtig mange forældre/søskende op, hvilket vi var meget glade for.
Der blev samtidigt overrakt medaljer, præmier og drikkedunke og taget en masse billeder (både af os og forældrene).

Resultater:

U9/U11 (single)
Josefine (GULD), Emilie (SØLV) og Jesper (BRONCE)

U13 (single)
Tobias (GULD) og Oliver (SØLV)

U17/U19 (single)
Nicklas (GULD), Peter (SØLV) og Markus (BRONCE)

U17/U19 (double)
Jonathan/Nicklas (GULD), Tobias/Peter (SØLV) og Luka/Markus (BRONCE)

Der var gavekort til vinderne i de respektive rækker.
Et STORT TILLYKKE til dem alle.

Igen et rigtig hyggeligt arrangement med en herlig stemning mellem vore ungdomsspillere og dejlige tilbagemeldinger fra forældrene. Vi var ikke mindre end 28 børn, unge og voksne, som var mødt op denne onsdag eftermiddag.

Til sidst vil jeg sige TAK til Lene og Bjarny for deres støtte omkring
ungdomsafdelingens onsdags- og torsdagstræning samt deltagelsen i åbne turneringer.

På ungdomsudvalgets vegne
Erik