Ungdomsudvalget

BERETNING

UNGDOMSAFDELINGEN

SÆSON 2018-2019

Selv om vi for 3. år i træk har omdelt flyers i grantofteområdet, både til alle lejlighederne i højhusene på Baltorpvej og alle boligerne i gårdhaverne i Grantofteparken kneb det ved sæsonstart stadig med at få ungdomsafdelingen til at vokse.

Uanset vore stabile ungdomsspillere fra tidligere år stadig dukkede op og vi i efteråret også fik tilgang af nye spillere, så har vi også mistet spillere, som har fundet andre interesser.
Vi har efter jul heldigvis fået en meget positiv tilgang af spillere primært på pigesiden, således at vi nu pludselig også har en stor pigegruppe i alderen 8 - 12 år.
Det er meget længe siden vi har haft det og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Vi håber dette kan være signalet fremover til, at endnu flere snakker sammen og på den måde også får lyst til at prøve og komme ned i hallen for at spille badminton.

I efteråret har det været lidt op og ned både onsdags- og torsdagstræningen, men især efter jul har der været nok at se til under træningen med de mange nye spillere, hvor Josefines mor (Charlotte) har været os en god støtte ved træningen.

Den 19. december holdt vi den årlige juleafslutning i Grantoftehallen, hvor også flere forældre og søskende deltog og som sædvanligt havde vi et rigtigt hyggeligt julearrangement.

Der har i denne sæson ikke rigtig været gang i vor deltagelse i DGI`s åbne turneringer, primært fordi DGI terminerne ikke har passet helt sammen med de private kalendere, men med den store tilgang af nye spillere tror vi på, at vi nok skal råde bod på dette i næste
sæson.

Ved planlægningen af årets klubmesterskab tog vi naturligvis højde for de mange nybegyndere, således at alle kunne være med uanset om man lige var begyndt med at spille badminton eller havde spillet i flere år.
Klubmesterskabet blev i år afholdt onsdage/torsdage i uge 15 og 17.
Vi havde i år lavet 4 singlerækker (1 pulje for U9 spillere), (2 puljer for U11 spillere), (1 pulje for U13 + U15 + U17 spillere) og (1 pulje for U19 spillere), hvor de i puljerne spillede alle mod alle og 1 doublerække (U13 + U17 +U19 spillere) hvor de 3 par indbyrdes
spillede mod hinanden.
Der blev spillet i alt 19 kampe og rigtig mange af kampene var meget spændende og tætte.
Alle klubmestre kan ses her på hjemmesiden.

Afslutningsarrangement blev holdt onsdag, den 1. maj, hvor vi efter lidt leg og rolig træning gik ind i klublokalet og hyggede os med sodavand, flødeboller, slik og chips og ikke mindst fik uddelt en lang række medaljer og præmier, medens der blev taget en masse billeder
(både af os og forældrene)
Igen i år var der mødt rigtig mange forældre/søskende op - vi var faktisk ialt ca. 30 i klublokalet, hvilket vi var meget glade for.

Til sidst vil jeg sige TAK til Lene og Bjarny og Charlotte for deres støtte omkring ungdomsafdelingens onsdags- og torsdagstræning

På ungdomsudvalgets vegne
Erik