Ungdomsudvalget

BERETNING

UNGDOMSAFDELINGEN

SÆSON 2019 - 2020

Trænersituationen ved opstart af sæsonen
Vi var godt nok lidt spændte på hvordan vor trænersituation ville være for denne sæson, idet Erik allerede på forhånd havde fortalt os, at han stoppede som træner. Vi havde i gennem sommeren ihærdigt forsøgt at finde en løsning, men skulle helt hen omkring starten af august måned før en løsning blev fundet. Nicoline Hardt (tidligere ungdomsspiller her i klubben) kontaktede os og var parat til at hjælpe os - i hvert fald om onsdagen - med træneropgaven.

Det var vi i hvert fald super glade for og Nicoline kunne i september måned fortælle, at hun også delvis kunne hjælpe os om torsdagen.

Vore ungdomsspillere var allerede fra start super glade for Nicoline og hun har gennem sæsonen (indtil Danmark lukkede ned i marts måned) også formået at skabe en både social, tryg og stabil gruppe af både tidligere og nye spillere i ungdomsafdelingen.

Super godt gået Nicoline.

Positiv tilgang og spillere
For vi havde heldigvis også i denne sæson fået en positiv tilgang af spillere - både på drenge- og pigesiden og stadig i alderen 9 - 12 år og det var vi selvfølgelig rigtig glade for.

Som sagt styrer Nicoline onsdags- og torsdagstræningen super flot, således at der både bliver plads til både individuel og fælles træning blandet med forskellige opvarmningsøvelser og legeopgaver.

DGI begynderturneringer
Vi har fortsat stadig tilbudt vore ungdomsspillere forskellige turneringsmuligheder og har især fokus på DGI`s forskellige begynderturneringer for aldersgruppen 6 – 12 år, således at klubben både udsender forskellige tilbud til de enkelte spillere, sørger for selve tilmeldingen og betaler gebyret for at deltage.

Julehyggearrangement
Onsdag, den 18.december måned holdt vi vanen tro det årlige julehyggearrangement for ungdom og deres forældre/søskende.

Der blev først trænet lidt anderledes i hallen, inden vi allesammen med forældre/søskende samledes i klublokalet og hvor var det super dejligt at se den store opbakning, der var omkring arrangementet - både fra ungdomsspillerne men ikke mindst også fra deres forældrene og søskende.

Der blev så guffet æbleskiver, slik, brunkager og clementiner mv, som blandt andet blev skyllet ned med en masse sodavand.

Igen et super dejligt arrangement i et fyldt klublokale.

Corona epidemien
MEN så kom meddelelsen i marts måned fra kommunen om, at alle aktiviteter i hallerne - på grund af Corona epidemien - midlertidigt var lukket fra den 12. marts, som senere viste sig at komme til at gælde resten af sæsonen, hvilket betød at både klubmesterskabet og afslutningsdagen ikke kunne gennemføres

Vi har løbende forsøgt at holde både os selv og vore medlemmer a`jour med udviklingen – både udmeldinger fra regering og folketinget og vor egen kommunale enhed i Ballerup.

Et lyspunkt var, da skolerne igen fik lov til at undervise børnene på skolerne og senest da indeidrætten ligeledes blev genåbnet – her i Ballerup kommune den 8. juni 2020

Vor sæson 2019-2020 var på dette tidspunkt for længst lukket, men det gav os håb om, at skolerne derved igen fik skabt mulighed for åbne til normal skoleår 2020 – 2021 i august 2020.

Til sidst vil jeg sige TAK til Lene, Nicoline og Charlotte for deres støtte omkring ungdomsafdelingens onsdags- og torsdagstræning

På ungdomsafdelingens vegne
Bjarny