Bestyrelsen‎ > ‎

Ungdomsudvalget


BERETNING

UNGDOMSAFDELINGEN

SÆSON 2020 - 2021Sæsonen 2020-2021 startede planmæssigt op igen efter skoleferien onsdag den 12. august kl. 16.00 

De trofaste ungdomspillere var ligeledes klar til en ny og spændende sæson, men på grund af ændringerne ved kommunens halfordeling i foråret 2020 måtte vi nu udelukkende fokusere på ungdomstræningen om onsdagen fra kl. 16.00 - 18.00, som i øvrigt også passede fint ind i Nicolines egne planer som fortsat træner for vore børn og unge i ungdomsafdelingen. 

Den tidligere aftale "Badminton i Skolen" mellem DGI, Grantofteskolen og Grantoften Badminton Klub blev planmæssigt gennemført på 3 fredage mellem kl. 10.00 - 13.00 i august/september måned. 4 fjerde klasser og 3 sjette klasser fik med en instruktør (Oskar) fra DGI på de 3 fredage en fantastisk AKTIV oplevelse og indsigt i badmintonspillet med hjælp af både klasselærerne og os selv. 

Vi synes absolut at det var en sportslig succes, hvor ca. 100 børn/unge aktivt deltog med både ketcher og bolde i Grantoftehallen og vi var alle enige om at det måtte vi gentage også næste år.

På forhånd var vi selvfølgelig også en smule skeptiske omkring den efterfølgende virkning, idet alle jo også havde fået en folder med hjem omkring Grantoften Badminton Klub. 
Desværre har vi efterfølgende måttet konstatere, at vores forsøg på at tiltrække flere ungdomsmedlemmer ikke har båret frugt. 

 Heldigvis fik vi alligevel nye ungdomsmedlemmer løbende i efteråret, som efter nogle prøvetimer også fik interesse og lyst til at fortsætte. 

Covid-19 restriktionerne tog desværre løbende til og endte den 9. december med en nedlukning af alle indendørs aktiviteter foreløbig til den 3. januar 2021. 

Nedlukningen og Covid-19 gjorde det naturligvis heller ikke muligt at julehygge sammen med forældre og søskende som vi tidligere år har haft stor succes med. 

Nedlukningen den 9. december 2020 trak meget længere ud end vi nogensinde havde drømt om og først i marts måned i år begyndte vi at få lidt håb om en genåbning kunne ske inden udløbet af badmintonsæsonen 2020-2021. 

Ganske rigtigt blev der så i Regeringens genåbningsplan den 22. marts med virkning fra. 21. april blandt andet åbnet for indendørs idræt for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas. Vi nåede derfor lige at have 2 meget aktive og meget hyggelige onsdage sammen (21. og 28. april) - begge dage mellem kl. 16.00 - 18.00, som vore mest aktive ungdomsspillere havde set rigtigt meget frem til. 

Vores træner Nicoline havde desværre på forhånd måttet melde fra på grund af en i forvejen planlagt operation i hendes ben. Jeg har efterfølgende fået tilbagemelding fra Nicoline om at operationen var gået fint og at hun havde det godt. 

For os var gode råd dyre, men så var det jo skønt at ens nærmeste bare tilbød sin hjælp, så Lenette (min datter) overtog træningsopgaven suverænt og fik yderligere hjælp af Sofia (mit barnebarn) den sidste onsdag. Det skal lige siges at begge tidligere har trådt til med deres hjælp, så de var ikke halt ukendte for ungdomsspillerne. 

TUSINDE TAK TIL LENETTE OG SOFIA FOR DERES DEJLIGE OG MEGET AKUTTE HJÆLP. 

 Ungdomsudvalget Lene, Nicoline og Bjarny