Bestyrelsen‎ > ‎

Formanden


FORMANDENS ÅRSBERETNING
(25. maj 2021)

FOR SÆSON 2020/2021Hvordan er sæsonen så gået?

For at sige det mildt: Frygteligt 
Sæsonen 2020/2021 blev igen en mærkelig sæson pga. Covid-19. 

Vi mistede over 5 måneders spil fra vores start den 12. august og med den totale nedlukning fra den 9. december. Dog bliver der mulighed ”forhåbentlig” for lidt sommerspil frem til og med 23. juni. 

Vi fik som planlagt startet den 12. august og så frem til i forhold til 2019 til næsten normal sæson, men allerede i begyndelsen af september startede der begrænsninger. Først med et krav om maksimalt 10 spillere i hver sektion. Dette blev takket været Ole og Bjarny løst på en fornuftig måde for både torsdags- og onsdagsspillerne. 

Men den 9. december blev alt lukket ned og dette har så varet frem til og med medio maj for alle de spillere der er over 18 år og under 70 år og her er det så at vores klub har det største medlemsantal. 

Vores ungdomsspillere fik dog gennemført 2 spilledage i april inden de gik på ferie. Ungdomsspillere har vi stadig og med Badminton i skolen håbede vi på at flere nye unge ville dukke op. Men desværre er ikke en eneste af de elever der deltog skolespillet vendt tilbage med ønsket om at blive indført i badmintonspillets lyksaligheder. 

Veteranafdelingen kom som nævnt i gang, og samarbejdet med Telefonen gjorde, at der blev spillet gode kampe på de 4 baner der sikrede en sektionsopdeling med maksimalt 10 spillere pr. sektion. Der var til med opstart på turneringsrunden, men den kunne naturligvis ikke afsluttes i denne sæson. 

Ballerup Kræmmerfestival 2020 blev ikke afviklet med det til følge, at det årlige gode tilskud til klubbens drift mangler. Klubbens gode økonomi betyder dog, at der tros alt er midler til at fortsætte frem mod jubilæet i 2022.

 Bestyrelsesudflugten blev ikke gennemført. Halfordelingen blev suspenderet. Klubmesterskaber blev for anden sæson i træk ikke gennemført. 

Men der har dog også været noget positivt her i 2021: Bjarny har hos DGI - som en af tre ildsjæle - været indstillet som årets badmintonildsjæl på Sjælland 2021. Bjarny’s indstilling blev begrundet med følgende:
 Kasserer, udvalgsformand og medlem af adskillige udvalg i både klub, hos          Ballerup Kommune og Ballerup Kræmmerfestival. 
 Ansvarlig for motiverende kommunikation til medlemmerne. 
 Energisk og flittig på trods af eget sygdomsforløb. 
 En drivkraft i klubben under coronaen. 
 Samlingspunkt for klubbens ungdomsspillere qua sin hjælpetrænerrolle. 

Bilag 1 Formandens beretning 
Desværre blev det ikke Bjarny, men formanden for Kalundborg Badminton Klub, der blev årets ildsjæl, men indstillingen er et flot skulderklap til Bjarny for hans mangeårige indsats for Grantoften Badminton Klub. Tillykke Bjarny. 

Til slut vil jeg gerne sige tak for godt samarbejde i bestyrelsen og tak til udvalgsformændene for igen at have udført et stort arbejde for klubben. 

Tak for sæson 2020/2021 og på gensyn den 11. august hvor vi forhåbentlig kan starte på en normal sæson. 

Carsten