Årets GB`er 2019

GB pokalen

Vi har - selv om vi er en lille klub – heldigvis aldrig haft svært ved at finde et medlem, der har udført et ekstra eller specielt stykke arbejde, og som således kunne fortjene at få sit navn på GB pokalen.

Men i år er det lidt specielt! Som sædvanlig skal pokalen uddeles
som tak for et ekstra og specielt stykke arbejde,
men til en person fra forældrekredsen.

I år tilfalder GB pokalen nemlig Charlotte Hass.

Begrundelse
:

Charlottes to børn Oliver og Josefine startede i sæson 2016-2017 inden vi lukkede hallen den 1. november 2016. Charlotte var en af de forældre som heldigvis alligevel sørgede for, at deres børn fortsat kom til badminton, selv om det nu foregik i Ballerup Superarena.

Charlotte har fra starten været en af de forældre, som har taget
mod tilbuddet om også at spille med sine børn under træningen (forældre - barn spil).

Efter at sidst i januar 2017 vi kom tilbage til Grantoftehallen fortsatte Charlotte med at være tilstede under træningen og på dette tidspunkt var Josefine faktisk den eneste pige under træningen, hvilket umiddelbart ikke generede Josefine.

I sæson 2017- 2018 fik Charlotte "lokket" Emilie (Josefines veninde og klassekammerat) ned i hallen for at spille badminton og Emilie er stadig ungdomsmedlem hos os.

Charlotte har efterfølgende via kontaktgruppen på Grantofteskolen og
lignende positiv foretagsomhed opfordret Josefines klassekammeraters forældre til at lade deres børn komme ned i Grantoftehallen for at se om badminton ikke var noget for dem.

I denne sæson har vi så her i foråret pludselig fået en stor tilgang
 af piger i aldersgruppen 8 - 12 år, som vi er overbevist om,
at Charlottes initiativ har medvirket til.

Charlotte har altid stået forrest for at hjælpe til ved vores forskellige
ungdomsarrangementer samt også på Kræmmerfestivalen.
Og det helt specielle - især i denne sæson er, at Charlotte har
været en kæmpe hjælp under træningen
(ja nærmest virket som hjælpetræner)
med at få styr på nogle af de mange pigers motivation.

Stort tillykke og tak til Charlotte.