Årets GB`er 2020

GB pokalen 2020

Det har aldrig været svært at finde et medlem, der har udført et ekstra eller specielt stykke arbejde for Grantoften Badminton Klub. Det kan derfor ofte være svært at finde den person som mest fortjener at få sit navn på GB pokalen. Men i år var det ikke svært. GB pokalen tilfalder nemlig et medlem, der har udført et helt ekstraordinært arbejde langt ud over hvad der kan forventes.

I år tilfalder GB pokalen nemlig Bjarny Hansen.

Begrundelse:

Der er mange opgaver Bjarny har påtaget sig. Jeg nævner således bl.a. i flæng: Kasserer, SUM formand, USU formand, hjælpetræner for ungdommen, kasserer for Kræmmerfestivalen, medlem af BMSI og ikke mindst arrangør af diverse festligheder og arrangementer, der afholdes i klubben.

Alt dette har Bjarny udført på tros af, at han i mere end et år har været ramt af en sygdom, der nok havde fået mange andre til at drosle ned.

Vi ved at Grantoften Badminton Klub er og altid har været en stor del af Bjarnys liv, men det arbejde han udfører til gavn for alle os andre er helt ekstraordinært.

Det er derfor en stor glæde, at jeg på hele bestyrelsens vegne kan sige dig tak for det du gør for vores klub ved at overrække dig GB pokalen 2020.

Stort tillykke til Bjarny.